Recensies

Recensies

 

Hieronder staan recensies die zijn ingestuurd door deelnemers van Yoga Viveka in Hilversum.

Paula

  • lessen zijn nooit hetzelfde, afwisselend
  • er wordt op een prettige, persoonlijke manier les gegeven, er heerst prettige, rustige, open sfeer tijdens de lessen
  • combinatie van yoga en mindfullness/meditatie vind ik fijn, worden ook goede tips gegeven voor bijv. meditatie thuis
  • persoonlijke, betrokken docente
  • goed moment om `op te laden`

Anja

Vanwege de afwisselende oefeningen, waarbij tijdens de uitvoering ieders individuele grens wordt gerespecteerd en de fijne sfeer die Renate elke week weer weet te creëren, zou ik de lessen van yogaviveka van harte aanbevelen!

Barbara

Voor mij is yogaviveka gegeven door Renate een vorm van pure yoga.
Ervaar het als puur, gemoedelijk en rustgevend. Kom er altijd weer opgeladen vandaan.
Daarbij eindigen we altijd met een kopje thee. Wat ik n.l. ook als prettig ervaar, is dat de groepen niet al te groot zijn. Zelf heb ik eerder yoga gevolgd, maar heb dat niet zo ervaren zoals nu bij Viveka.
Dat ligt toch aan de manier waarop Renate haar les geeft. Hoop dat ik nog lang van haar yoga lessen mag genieten.

Quinta

De yoga lessen van Renate zijn precies wat ik zocht. Er zit een hele fijne flow in haar lessen met een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. Ze gaat verder dan alleen de houdingen en meditatie, maar blijft heel toegankelijk. Er wordt in stilte gewerkt, waardoor ik echt bij mezelf kan blijven. Renate geeft op een zachte manier les, zonder dat het ‘soft’ wordt. Zelf ervaar ik de lessen als helend en weldadig.

Wietske

Al meer dan vijf jaar geleden ben ik begonnen met yogalessen bij Renate. Het was mijn eerste kennismaking met yoga en ik ben er nooit meer mee gestopt. Zodra ik bij Renate binnenkom valt de hectiek van de dag van me af en alleen tijdens de lessen heb ik de rust en het geduld de oefeningen intensief uit te voeren, mijn ademhaling weer rustig te krijgen, heerlijk te ontspannen en mediterend weer energie op te doen.
Wat maakt dat ik nooit meer bij Renate ben weggegaan en geen andere yogastudio’s heb uitgetest?
Renate zelf maakt dat verschil! Haar rustige, maar stevige stem, de afwisseling in de lessen, de eindeloze variatie in oefeningen die altijd bij het moment blijken te passen, de andere vaste leden van de groepen die ze ook aan zich heeft weten te binden én de flexibiliteit in avonden en tijden die zij biedt…..dit alles maakt dat ik Yoga Viveka van harte kan aanbevelen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.